https://theolivecz.wordpress.com/

 

Ahoj,

jsem Ivana, vášnivá cukrářka a pekařka a autorka blogu (a mozek) The Olive (smích). Ráda vařím, často zdravě, ale ještě raději peču. Ráda v kuchyni experimentuji, miluji chuť dálek a zajímám se o výživové trendy. Po nocích čerpám inspiraci, hledám nové recepty a plánuji jídelníček.

Fotografie:

Domácí podmínky + digitální zrcadlovka Canon 450D.

Cíl:

Na začátku cesty byl cíl zcela jasný – sdílet s vámi jednoduché, zajímavé a chutné recepty, které ocení celá rodina. Recepty, které jsou z čerstvých, sezónních a kvalitních surovin. Cílem byla také inspirace na každodenní vaření, které může být kreativní a zábavné, nicméně jsem se vydala sladkou cestou, a proto na blogu můžete najít převážně recepty na sladké dortíky a koláčky, život je potřeba si prostě osladit, co myslíte?

Děkuji za podporu, která neuvěřitelně motivuje a doufám, že se na blog budete rádi vracet.

 

2 komentáře Přidejte váš

  1. Petra píše:

    Dobrý den, váš blog je úplně super, jsem ráda, že jsem ho náhodou objevila. Škoda že ne před 14 dny, kdy jsme měli plno třešní, to bych určitě zkusila váš recept na třešňový koláč, ale neva, ukládám na příští rok. Těším se na další recepty! Zdravím, Petra

    Líbí se 1 osoba

    1. ivcareich píše:

      Milá Petro, děkujeme Vám za krásný komentář, kterého si neskutečně vážíme! Těší nás, že se Vám náš blog líbí a budeme se snažit, aby tomu tak bylo i nadále 🙂 Hezké léto!

      To se mi líbí

Napsat komentář